Ce program au Punctele Enel, de Paști

93
Ce program au Punctele Enel, de Paști - ghiseubancacredit1324507209-1397647414.jpg

Articole de la același autor

Toate Punctele Enel din județul Constanța vor fi închise luni, 21 aprilie, a doua zi de Paști. În celelalte zile, Punctele Enel vor funcționa după programul obișnuit, iar vineri, 18 aprilie, și marți, 22 aprilie, vor fi deschise între orele 8,00 și 16,00.


Clienții Enel Energie care doresc să achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalitățile alternative de plată. Astfel, pot plăti numerar, în magazinele care au afișată sigla Pay Point sau Payzone, benzinăriile OMV, prin Westaco, automatele de încasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Țiriac, Rompay și băncile partenere. De asemenea, se pot face plăti prin rețeaua de bancomate, prin debit credit, prin internet sau prin virament bancar, la băncile partenere. 
Pentru a afla mai multe informații despre consumul de energie, facturile și plățile efectuate, clienții Enel Energie și Enel Energie Muntenia pot apela gratuit InfoEnel, la telefon 0800.07.08.09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro, secțiunea My Enel.  
Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electric. Serviciul de Telecitire, în schimb, va fi funcțional. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.2106 secunde