1 Mai la malul mării

Ce poți face în minivacanța de săptămâna viitoare, la Constanța și în Mamaia

1777
Ce poți face în minivacanța de săptămâna viitoare, la Constanța și în Mamaia - litoralevenimente-1524240471.jpg

Articole de la același autor

Litoralul este destinația preferată pentru mulți români pentru minivacanța de 1 Mai. Autoritățile locale, hotelierii și agenții economici se pregătesc pentru o invazie de câteva zeci de mii de turiști, atât în stațiunea Mamaia, cât și în Constanța. Aceștia vor avea parte de multă muzică, mâncare bună, mișcare pe plajă și, să sperăm, vreme frumoasă, cu soare. 


Distracția începe chiar week- end-ul acesta, în Piața Ovidiu, cu Retroparada primăverii, o expoziție de mașini de epocă. Apoi, joi, 26 aprilie, debutează festivalul de muzică electronică Sunwaves, pe plaja din Mamaia. O zi mai târziu începe și Festival du Bonheur, care aduce la un loc experiența street food și pe cea gourmet a restaurantelor. Rulotele cu delicioasele preparate se vor muta, apoi, din 3 până pe 5 mai, în Piața Ovidiu. 


Festivalul scoicilor în Piața Ovidiu 


Pe 5 mai, pasionații de mișcare sunt așteptați la un maraton de 24 de ore pe plaja din Mamaia - "Alerg pe nisip pentru autism Marea Neagră". Ziua Europei va fi sărbătorită cu mult fast, pe 9 mai, în Piața Ovidiu, iar de pe 17 până pe 20 mai, gurmanzii sunt așteptați la Festivalul Scoicilor, în aceeași locație. 


Apoi, pe 6 iunie, vor ajunge în Piațeta Cazino, participanții la "Venice to Mamaia - Onelife Rally". Mașinile retro din întreaga Europă care au pornit și au călătorit din Viena până la Mamaia vor fi expuse în Piațeta Cazino din stațiune. De asemenea, la jumătatea lunii iunie, în Piațeta Perla din Mamaia se va desfășura ediția a noua a concursului național de talente și muzică pop "Liga campionilor". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5025 secunde