Ce poți face în minivacanța de Rusalii, la Constanța

337
Ce poți face în minivacanța de Rusalii, la Constanța - bazarmulticulturalprogramrusalii-1432917973.jpg

Articole de la același autor

Sezonul estival oficial a început de o lună de zile, iar hotelierii și proprietarii de restaurante așteaptă mii de turiști week-end-ul acesta, pe litoral. Profitând de zilele libere de Rusalii, numeroși români și-au aranjat minivacanțe în stațiunile de pe riviera românească. Gazdele le-au pregătit tarife speciale și un program încărcat cu evenimente.


Astfel, între 28 și 31 mai, la Mamaia, va fi prezentat salonul de flori, plante decorative, aranjamente florale, ame-najare grădini, spații verzi și echipa-mente pentru grădinărit - Expoflowers, iar între 29 și 31 mai, la Maritimo Shopping Center, se va desfășura Smart Driving Series. 


Tot între 29 și 31 mai, se sărbătoresc Zilele orașului Ovidiu, unde vor concerta Nico feat. Cabron, 3SudEst, Voltaj și BUG Mafia.
 
De la 29 mai și până pe 1 iunie, inclusiv, pe strada Ștefan cel Mare din centrul municipiului Constanța, vă veți plimba prin Bazarul Multicultural, unde veți putea gusta din preparatele specifice și veți admira produse de artă și artizanat tradiționale. Iar, sâmbătă, pe 30 mai, la Palatul Copiilor din Constanța, este programat spectacolul Latin Fever Dance Cup.


La Ovidiu, pe 30 și 31 mai, va avea loc Festivalul Cântecului Popular "Elena Roizen", dar și Crosul orașului Ovidiu și Cupa orașului Ovidiu la Fotbal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2015
Stire din Social : Casieriile RAJA, închise de Rusalii
Vineri, 29 Mai 2015
Stire din Cultură-Educație : Superstiții de Rusalii
Pagina a fost generata in 1.0525 secunde