Ce pățesc patronii din Mamaia care nu respectă domeniul de activitate autorizat

269
Ce pățesc patronii din Mamaia care nu respectă domeniul de activitate autorizat - cepatescpatronii-1438967873.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Poliției Locale Constanța au verificat, joi seară, mai mulți agenți economici care au subînchiriat spațiile, schimbând astfel domeniul de activitate autorizat de primărie. În total, au fost aplicate nouă amenzi în valoare de 1.500 de lei fiecare, pentru nerespectarea legislației privind schimbarea domeniului de activitate. De asemenea, pentru agenții economici care funcționează neautorizați, au fost sesizate Direcția Generală a Finanțelor Publice Constanța și Direcția Antifraudă, urmând ca acestea să ia toate măsurile legale.


Controalele vor continua până la remedierea situației din zonă.


"Este vorba despre activități economice care produc un dis-confort atât turiș-tilor, cât și constănțenilor, și care au scăzut standardul zonei. Practic, vor-bim despre cei care au obținut autori-zație pentru activități de alimen-tație publică, dar, ulterior, au subîn-chiriat porțiuni din spațiul lor altor agenți economici care practică diferite tipuri de comerț necivilizat", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ionuț Pripiși, director executiv adjunct în cadrul Poliției Locale Constanța.


Potrivit acestuia, o serie de tonete cu porumb fiert, sucuri, șaorma, înghețată, jocuri mecanice nu ar fi fost autorizate să desfășoare aceste activități, dând promenadei aspectul de bazar ieftin. "În fapt, tera-sele respective au fost autorizate pentru anumite coduri de CAEN, însă, prin subînchiriere, a fost schimbat codul CAEN res-pectiv și avem astfel de activități de comerț necivilizat, care strică aspectul stațiunii. Noi dorim să ridicăm standardul și calitatea serviciilor, așa cum ar trebui să fie într-o stațiune de talia stațiunii Mamaia", a mai adăugat Ionuț Pripiși.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Alex Velea revine în Mamaia
Pagina a fost generata in 1.7761 secunde