Ce măsuri au fost luate, la Constanța, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus

310
Ce măsuri au fost luate, la Constanța, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus - coronavirussursagreenvillenews-1582579950.jpg

Articole de la același autor

Noul coronavirus face tot mai multe victime, în întreaga lume, motiv pentru care primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a constituit în cursul zilei de ieri, 24 februarie, un grup de lucru ce va coordona măsurile luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.  Din echipă fac parte reprezentanți ai Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Direcției Administrative, ai CT Bus și ai Poliției Locale Constanța. 


Partea bună este că, cel puțin până acum, nu există niciun caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus în municipiul Constanța. Tot ieri, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța s-au prezentat patru cetățeni români întorși din Italia care nu prezentau niciun simptom de îmbolnăvire. Aceștia au fost testați pentru COVID-19 și vor rămâne în carantină la domiciliu până când vor veni rezultatele testelor, în maximum 48 ore. 


De asemenea, au precizat reprezentanții primăriei, toate unitățile de învățământ au fost dotate, încă din luna decembrie, cu materiale igienico-sanitare pentru a-i proteja pe cei mici de infecțiile respiratorii. 


În plus, directorii grădinițelor, școlilor și liceelor din municipiul Constanța au fost rugați să-și refacă stocurile cu dezinfectanți și produse de curățenie. Totodată, toate sediile Primăriei Municipiului Constanța, inclusiv Centrul de Informare Cetățeni, Serviciul Evidență Persoane și Serviciul Stare Civilă au fost dotate cu dispensere ce conțin substanțe dezinfectante pentru a evita răspândirea bolilor virale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4921 secunde