Ce locuri de muncă li se mai oferă constănțenilor în străinătate

380
Ce locuri de muncă  li se mai oferă constănțenilor  în străinătate - eures-1517416816.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă săptămâna aceasta, prin intermediul rețelei EURES România, doar 667 locuri de muncă. Așa cum ne-am obișnuit în ultimele luni, Spania are cele mai multe oferte, joburile oferite aici fiind valabile pentru cei care sunt dispuși să lucreze ca agricultori, sudori, tehnicieni sau montatori structuri (panouri) metalice.

Și patronii din Germania au o ofertă generoasă pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, ei putând alege între a fi șoferi de camion, salvamari, programatori PLC, bucătari etc. Nici Danemarca nu se lasă mai prejos, venind în sprijinul șomerilor cu o sută de posturi de culegători de mazăre. În Olanda, variantele de a lucra sunt valabile doar pentru lăcătușii de confecții metalice, sudori, culegătorii de căpșuni, iar în Polonia este nevoie de specialiști în relațiile cu clienții.

La mare căutare sunt tranșatorii de carne în Belgia, precum și șoferii de camion, macaragii, urmând ca în Cehia să ajungă forjorii, în Portugalia, doar culegătorii de zmeură, mure și afine. Ofertele scad ca număr de locuri de muncă în Slovenia, aici fiind nevoie de muncitori la asamblarea componentelor auto. Finlanda caută lucrători sezonieri, în Bulgaria este nevoie de matrițeri, iar în Marea Britanie, Norvegia ori Lituania se oferă alte posturi.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5663 secunde