Ce facilități au elevii la călătoria cu trenul

504
Ce facilități au elevii la călătoria cu trenul - bilete-1504883898.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că școala începe deja de luni, 11 septembrie, CFR Călători îi sfătuiește pe elevi să își cumpere din timp biletele sau abonamentele pentru a călători spre unitățile de învățământ la care învață și înapoi acasă.

Trebuie precizat că toți elevii din învățământul obligatoriu, profesional, inclusiv postliceal, liceal acreditat/autorizat beneficiază de tarif redus cu 50% pentru transportul feroviar intern la toate categoriile de trenuri, la clasa a II-a, pe tot parcursul anului calendaristic.

În același timp, elevii beneficiază de abonamente lunare la toate trenurile. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a II-a, se eliberează pentru distanțe de până la 300 km, iar numărul călătoriilor incluse este nelimitat.

În plus, elevii orfani, elevii cu cerințe educaționale speciale, precum și cei pentru care s-a stabilit o măsură de protecție specială, în condițiile legii sau tutelă beneficiază de gratuitate pentru transportul intern feroviar, pe tot parcursul anului calendaristic. Pentru aceștia se vor elibera gratuit legitimații de călătorie/abonamente la toate categoriile de tren, clasa a II-a, pe distanțe până la 300 km. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6076 secunde