Ce declarații fiscale pot fi depuse online

193
Ce declarații fiscale pot fi depuse online - spit-1447352438.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu vor să-și petreacă timpul stând la cozi își pot depune declarațiile fiscale online. Începând cu anul 2015, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța vine în sprijinul cetățenilor prin implementarea unui nou serviciu ce permite depunerea declarațiilor fiscale online. 


"Astfel, contribuabilii pot opta pentru beneficiile facilității, fără a se mai deplasa la ghișeele instituției, autentificându-se pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online - Declarații online sau utilizând link-ul https://etax.spit-ct.ro. Persoanele fizice pot depune declarații de impunere privind impozitul pe clădiri, teren, mijloace de transport și taxa de habitat, iar cele juridice au posibilitatea depunerii declarațiilor de impunere privind impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport, taxa hotelieră, taxa pentru creșterea gradului de liniște și impozitul pe spectacole", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun. 


De asemenea, există posibilitatea atașării documentelor justificative scanate și vizualizării listei cu declarațiile depuse anterior.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4663 secunde