Ce buget au românii pentru cadourile de Crăciun

177
1
Ce buget  au românii  pentru cadourile de Crăciun - cadou-1450021326.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de iarnă, românii care fac cumpărături online vor achiziționa cadouri în valoare totală de 570 lei, intenționând ca pentru un singur dar să aloce aproximativ 96 de lei.

Conform unui studiu compari.ro realizat în luna octombrie 2015 de GKI Digital, 64 la sută dintre aceștia vor oferi cadouri în primul rând celor din familie, în timp ce una din două persoane va oferi cadouri și rudelor apropiate. În plus, aproape o treime dintre persoanele active online se pregătesc cu daruri pentru prieteni, în timp ce doar 10% dintre cei intervievați își vor surprinde cu un cadou colegii de muncă sau alte cunoștințe.

În ceea ce privește sursele care îi inspiră pe români în alegerea cadourilor, 73 la sută dintre cumpărătorii online se inspiră pentru idei de cadouri căutând pe internet și 47 la sută din materiale promoționale și flyere. Pe locul al treilea în topul celor mai populare surse de inspirație se află chiar abordarea directă a destinatarului. De altfel, în căutările din mediul online pentru cadourile de sărbători, 75 la sută dintre respondenți urmăresc ofertele magazinelor online și 74 la sută accesează motoarele de căutare. De altfel, rolul paginilor de comparare a prețurilor au crescut de anul trecut cu 70 la sută în topul surselor de informare ale românilor.

În ceea ce privește tipul cadourilor pe care intenționează să le ofere, utilizatorii din mediul online au în topul preferințelor patru categorii diferite de game de pro-duse: articole de îmbrăcăminte, cosmetice, jucării pentru copii și produse electronice. 

Comentează știrea

kosa ildiko
14 decembrie 2015
mesaj

Imediat! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie foarte repede de oameni seriosi care sa colaboreze cu noi si care vor mult sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) urgent, din prima luna! Activitatea este foarte usoara si o puteti desfasura in timpul liber sau full-time, la alegere. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:koildiko.judit@gmail,com 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4159 secunde