Ce bine o să trăim! "Gașca roșie" vâră adânc mâna în buzunarele românilor

2910
11
Ce bine o să trăim!
8 noiembrie 2017 are șanse enorme de a intra în istoria României post-decembriste. Uităm de sfinții Mihail și Gavriil, uităm de preocupările cotidiene. Rețineți: 8 noiembrie 2017, ora 15.08. S-a făcut anunțul oficial: în ciuda opoziției sindicatelor, a asociațiilor patronale, a opiniei publice, Guvernul Tudose a decis să adopte Ordonanța de urgență pentru modificarea Codului Fiscal. 


O ordonanță care va bulversa mediul de afaceri, care va afecta în special salariile din privat și care are șanse mari de a provoca dezechilibre macro-economice. 


Dincolo de insinuările premierului, precum că valul de nemulțumire ce va urma este provocat de companiile multi-naționale, o realitate este de necontestat: angajatul de rând, în special cel din privat, va fi afectat. Mult afectat! Simulările concrete arată că, în cele mai multe situații, salariile din privat vor scădea dramatic (un exemplu concret: la un salariu de 4.000 de lei, dacă angajatorul va păstra brutul, salariatul pierde nu mai puțin de 466 lei, deci 100 de euro, având în vedere explozia de astăzi a monedei europene și prăbușirea leului). 




Reacțiile vor fi în lanț și vor fi unele negative: concedieri, demisii și mai ales căutarea de soluții mai puțin ortodoxe. Adică, se va încuraja munca la negru! 


Mare bulibășeală a creat actuala guvernare PSD. Nici cei dinainte nu au fost îngeri, însă ce au făcut Dragnea și gașca sa le întrece pe toate. Au promis românilor că vor trăi mai bine, însă iată la ce catastrofă sociao-economică s-a ajuns. 


Îmi amintesc că, nu în puține rânduri, în diverse colectivități, discutam cu diverși colaboratori și susținem că, decât să fie cu ochii pe Justiție, pe Codul Penal etc., pe pușcăriabili și scandalurile cu zăngănit de cătușe de la TV, românii ar trebui să fie interesați de Codul Fiscal și Codul Muncii, "motoarele" unei economii bazate pe principii sănătoase, care dau rateuri în cazul nostru. Uite că, din păcate, am avut dreptate. 


Românii au ieșit masiv în stradă, protestând împotriva celebrei Ordonanțe 13. Mă întreb, dacă atunci au "luminat" o Românie întreagă, pe o speță care nu îi afecta direct, ce vor face acum românii, când "gașca roșie" le dă lovitura la temelie? 




Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Udrea
8 noiembrie 2017
Bravo PSD

PSD e singurul partid care tine la popor si care a marit salariile. Ați uitat de PDL atunci când au tăiat salariile cu 25%??? De ce nu a iesit lumea in stradă atinci

cocos a lui udrea
8 noiembrie 2017
alro slatina

banditi galbeni au fost ok.va am furat de v-am rupt dobitoci de romani.

Ismail Erdin
8 noiembrie 2017
Prostii

Prosti muncesc și guvernul se an bogatesc de vina suntem noi oamenii din rad .

maidanezul de serviciu
9 noiembrie 2017
PT. UDREA

PSD I-A MARIT CEVA LUI MAICATA ,CA SA POATA SA FACA UN IMENS IMBECIL CA TINE

sever
9 noiembrie 2017
poza de colectie

doua figuri cu zambete stupide de muncitori analfabeti, comunisti de la gazeta de perete a unui GAS de crescut porci din Teleorman.

rex
9 noiembrie 2017
Lichelism!

Din moment ce dezaxatii, retardatii si idiotii se agita, inseamna ca masurile guvernului sunt f.bune ptr romani!

Sindbad
9 noiembrie 2017
Hocus-pocus

In buzunarul celor ce muncesc. Uitați-vă la valoarea euro, pretul pâinii si al ouălelor. Se ia de la privat să se dea la bugetari, aici incluzând pensionarii. Adică dai cu biciu tot în calul care trage. Nimic nu e gratis. Bonurile valorice date de primărie, sunt plătite de restul constănțenilor, că doar nu le dă Făgădău din buzunarul propriu. Investițiile statului ZERO. D-aia se pleacă din țară. Dacă iese prost, pe cine împușcăm?

europeanu
9 noiembrie 2017
Hotii la parnaie !

asta se intampla cand oltenii conduc.

Nea Marin
10 noiembrie 2017
Europeanul incult

Europeanule Îți place să sugi cucu la olteni , precum văd, dar ești atât de prost încât nu ști ca Teleorman face parte din regiunea Muntenia, țăran coclit ce ești !

Răspuns la: Hotii la parnaie !
Adăugat de : europeanu, 9 noiembrie 2017
asta se intampla cand oltenii conduc.
citi'or
13 noiembrie 2017
editura parnaiea

Abia astept sa apara cartea AMINTIRI DIN PUSCA|RIE semnat de Liviu Dragnea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6249 secunde