Ce analize trebuie făcute pentru determinarea hepatitei

366
1
Ce analize trebuie făcute  pentru determinarea hepatitei - hepatita-1503592044.jpg

Articole de la același autor

Hepatita este o afecțiune care face referire la inflamația de orice fel a ficatului, ca rezultat a unor procese complexe care apar în momentul în care ficatul suferă o leziune.

Trebuie precizat că inflamația care durează mai puțin de jumătate de an este considerată hepatită acută, iar cea care durează mai mult de jumătate de an este considerată hepatită cronică.

"Deși virusurile hepatice sunt diferite ca mod de acțiune și tratament, acestea pot determina boli hepatice cronice (hepatite cronice), care, în lipsa tratamentului, progresează rapid spre ciroză hepatică, crescând riscul de dezvoltare a unui cancer hepatic (hepatocarcinom). Deoarece, în ultimii ani, în țara noastră, numărul cazurilor de hepatită cronică virală B și C a crescut foarte mult, pacienții trebuie să-și facă următoarele determinări: PCR ARN HCV, ADN HBV, PCR Delta, Fibromax, Fibrotest", au declarat reprezentanții Clinicii Iowemed. 

Comentează știrea

DODO
25 august 2017
sinteti stupizi

credeti ca a priceput cineva ce analize se fac ? doar initiale Sigur ca le-ati luat otova si nici voi nu stiti despre ce este vorba sau va bateti joc de cititori Oricum profesionalism=0

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5082 secunde