Cazul copilului ucis de maidanezi. Medicul legist face lumină!

543
1
Cazul copilului ucis de maidanezi. Medicul legist face lumină! - caine1378275210-1379431186.jpg

Articole recomandate

Abdo Salem, medicul legist care i-a facut autopsia lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, spune ca nu crede in varianta care a aparut recent in presa conform careia băiețelul ar fi murit muscat de un singur caine de lupta!


"Am fost foarte surprins cand am auzit aceasta varianta! Din punctul meu de vedere este o aberatie sa credem ca Ionut a fost ucis de un singur caine. Avea foarte multe plagi de la mai multi caini, asta e clar. Iar despre recoltarea probelor AND eu nu stiu nimic pentru ca eu n-am recoltat asa ceva! In plus, in acest caz este un martor cheie in varsta de 6 ani. Nu putem nega ca fratele lui Ionut a vazut acele scene dramatice cu micutul atacat de mai multi caini", a declarat Abdo Salem, medicul legist care i-a facut autopsia lui Ionut!, scrie, în exclusivitate, site-ul wowbiz.ro.






Comentează știrea

noni
17 septembrie 2013
mai e un martor !!

Un martor cheie este in Cta, se numeste JE, a vazut el cum copilul a muscat cainii, i-a agresat, i-a infometat, facu-se in pantaloni un kaka si i-a insultat, moment in care cainii au ripostat cu o țucahara si un spagat...in creierii lui JE !! Eu zic sa eutanasiem toti copii, s-au facut ai draqu !!! Salvati saracii catei, ca ei merg la scoala, muncesc, platesc taxe, sunt civilizati, vb o limba straina !! EUTANASIE IN MASA PT JAVRE !!! Sterilizati si sustinatorii acestora, ca au devenit agresivi !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4311 secunde