€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

CAZ TULBURĂTOR! O fetiță se zbate între viață și moarte, după ce filtrul de la piscină i-a aspirat intestinele

Ştire online publicată Marţi, 14 Martie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: baby.unica.ro
CAZ TULBURĂTOR! O fetiță se zbate între viață și moarte, după ce filtrul de la piscină i-a aspirat intestinele - foto-1489476332.jpg
O fetiță în vârstă de numai 4 anișori se luptă de pe patul de spital pentru viața ei în urma unei ieșiri cu mămica ei la piscină, care s-a încheiat tragic. Fetița mutilată de filtrul din piscină a ajuns cu răni grave la spital.

xxx


Nicola Floyd povestește că fiică sa Isabella a învățat să înoate înainte de a învață să facă primii păși și că ieșirile la piscină fac parte din rutina lor săptămânală, doar că ultima ieșire la piscină s-a transformat într-o tragedie atunci când Isabella a fost aspirată într-un filtru al piscinei.

În momentul în care a fost aspirată de filtrul piscinei, Isabella nu a plâns ci doar a început să țipe „Burtica mea! Burtica mea!”. Fusese aspirată în filtru și nici mama nu a reușit să o scoată de acolo, astfel că a fugit și a alertat salvamarul care a oprit curentul electric și abia atunci au reușit să o scoată de acolo.

„Când am eliberat-o de acolo, intenstinele ei erau la mine în mână” – povestește mămica.

Ambulanța a fost chemată și micuța Isabella a fost transportată de urgență la spital, unde a fost operată de urgență la intestine și apoi a fost plasată într-o comă indusă și conectată la aparate de venilare mecanică.

Abia după o săptămâna de la intervenția chirurgicală, Isabella s-a trezit și a rugat-o pe mămica ei să îi citească o poveste. Deși este pe drumul cel bun, Isabella mai are foarte multă recuperare de făcut având în vedere că stomacul ei încă este deschis și va urmă cel puțin o intervenție chirurgicală de închidere, scrie baby.unica.ro


Sursa: thesun.co.uk

Foto: 123rf.com; Facebook.com


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3577 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7631 secunde