€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

CAZ REVOLTĂTOR! Femeia refuzată de medic din cauza "salariului necorespunzător" a murit

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Caz uluitor în sistemul medical. Femeie din Gorj pe care medicul de la spitalul județean a refuzat s-o consulte a murit. Medicul, plătit cu un salariu de 15.000 de lei conform presei locale, a scris în fișa de observație a pacientei că are un salariu necorespunzător, scrie romaniatv.netFemeia din comuna Borăscu, județul Gorj, pe care un medic pneumolog din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a refuzat să o consulte, invocând salarizarea „necorespunzătoare", a murit la un spital din Craiova, unde a fost transferată.

Femeia de 62 de ani, din comuna Borăscu, județul Gorj, pe care un medic primar pneumolog ar fi refuzat să o consulte, în luna ianuarie, în timp ce era internată pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cu bronhopneumonie, a murit sâmbătă, la Craiova, la Secția de Infecțioase.

Medicul ar scris în foaia de observație că refuză din cauza salarizării „necorespunzătoare” și lipsei personalului mediu.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a început o anchetă care urmează să fie finalizată săptămâna viitoare.

"A fost sesizată Comisia de etică. Este regretabil că a decedat doamna, la Craiova. Nu tolerăm așa ceva. Procedura este mai delicată și mai amplă, nu pot să iau măsuri până când nu primesc de la Comisia de Disciplină. Aștept niște propuneri de la Colegiul Medicilor privind cercetarea pe care am dispus să o facă, mai am Comisia de Disciplină să facă verificarea respectivă", a declarat, în exclusivitate la România TV, Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, scrie romaniatv.net

Potrivit unor surse, medicul respectiv are un salariu net de aproximativ 15.000 de lei, cumulat cu gărzile pe care le efectuează într-o lună.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6919 secunde