CAZ REVOLTĂTOR! Femeia refuzată de medic din cauza "salariului necorespunzător" a murit

1503
CAZ REVOLTĂTOR! Femeia refuzată de medic din cauza

Articole recomandate

Caz uluitor în sistemul medical. Femeie din Gorj pe care medicul de la spitalul județean a refuzat s-o consulte a murit. Medicul, plătit cu un salariu de 15.000 de lei conform presei locale, a scris în fișa de observație a pacientei că are un salariu necorespunzător, scrie romaniatv.net



Femeia din comuna Borăscu, județul Gorj, pe care un medic pneumolog din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a refuzat să o consulte, invocând salarizarea "necorespunzătoare", a murit la un spital din Craiova, unde a fost transferată.

Femeia de 62 de ani, din comuna Borăscu, județul Gorj, pe care un medic primar pneumolog ar fi refuzat să o consulte, în luna ianuarie, în timp ce era internată pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cu bronhopneumonie, a murit sâmbătă, la Craiova, la Secția de Infecțioase.

Medicul ar scris în foaia de observație că refuză din cauza salarizării "necorespunzătoare" și lipsei personalului mediu.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a început o anchetă care urmează să fie finalizată săptămâna viitoare.

"A fost sesizată Comisia de etică. Este regretabil că a decedat doamna, la Craiova. Nu tolerăm așa ceva. Procedura este mai delicată și mai amplă, nu pot să iau măsuri până când nu primesc de la Comisia de Disciplină. Aștept niște propuneri de la Colegiul Medicilor privind cercetarea pe care am dispus să o facă, mai am Comisia de Disciplină să facă verificarea respectivă", a declarat, în exclusivitate la România TV, Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, scrie romaniatv.net

Potrivit unor surse, medicul respectiv are un salariu net de aproximativ 15.000 de lei, cumulat cu gărzile pe care le efectuează într-o lună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7668 secunde