CAZ CUTREMURĂTOR. COPIL DE CINCI ANI, MORT ÎN SPITAL DIN CAUZA UNEI ANEMII. SE DĂ VINA PE PĂRINȚI!

3317
1
CAZ CUTREMURĂTOR. COPIL DE CINCI ANI, MORT ÎN SPITAL DIN CAUZA UNEI ANEMII. SE DĂ VINA PE PĂRINȚI! - strigatorlacercadavrulunuicopild-1486710399.jpg

Articole recomandate

Cazul unui copil de cinci ani, din localitatea băcăuană Agăș, care a murit în urma unei anemii severe, a ajuns în atenția autorităților, în condițiile în care ar exista suspiciuni de neglijare din partea părinților. Transportat inițial la Spitalul Comănești în stare foarte gravă, copilul a ajuns cu ambulanța, în stop cardio-respirator, la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde medicii nu l-au mai putut salva.


"Procedurile de resuscitare la care au asistat cinci medici au durat mai bine de o oră. Din păcate, cu toate eforturile depuse, copilul nu a mai putut fi salvat", a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, Mirela Romaneț.


La sesizarea reprezentanților spitalului, Poliția Bacău a declanșat o anchetă pentru a stabili dacă părinții copilului sunt vinovați de moartea acestuia.


"În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă pentru ucidere din culpă. Se așteaptă rezultatul autopsiei de la Serviciul de Medicină Legală, iar la finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat la Parchet, care va stabili soluția finală", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău a început propria anchetă în acest caz, în urma căreia va decide dacă ceilalți doi frați ai băiețelului, o fată de 16 ani și un băiat de 10 ani, vor fi scoși din familie.










Comentează știrea

unul
10 februarie 2017
intrebare

Anemie care sa duca la deces?! hm... Poate fi doar un simptom al unei alte boli mai grave, care nu a fost edpistata la timp.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6704 secunde