CAZ ALARMANT ÎN SPITAL. BEBELUȘ, SCĂPAT PE JOS, DUPĂ CE O ASISTENTĂ A ADORMIT CU EL ÎN BRAȚE

5353
1
CAZ ALARMANT ÎN SPITAL. BEBELUȘ, SCĂPAT PE JOS, DUPĂ CE O ASISTENTĂ A ADORMIT CU EL ÎN BRAȚE - bebelus-1489824060.jpg
Într-o maternitate s-a întâmplat ceva de neimaginat. O asistentă a adormit cu bebelușul prematur în brațe și l-a scăpat pe jos, acesta suferind traumatisme grave la cap.


Kelsey Bond, mămica a doi gemeni născuți prematur a decis să dea în judecată maternitatea în care a născut, după ce o asistentă a adormit cu unul din gemeni în brațe și l-a scăpat pe jos, bebelușul suferind în urma căderii o fractură de craniu. 


Abia după cinci ore mămica a fost informată că bebelușul său, născut cu trei luni mai devreme și care deja din cauza nașterii premature se lupta pentru viața lui cu serioase probleme respiratorii, a fost scăpat pe jos de o asistentă și s-a lovit la cap.


Mămica a primit un document din partea spitalului în care era specificat faptul că nu s-a înregistrat pierderea cunoștinței bebelușului și că după ce a fost consultat de medicul pediatru, nu s-au înregistrat niciun fel de anormalități.


Kesley nu era convinsă că bebelușul ei nu a fost deloc rănit și a observat că avea capul umflat. 


"Simțeam că ceva nu este în regulă cu copilul meu. Capul său era un pic umflat și roșu în partea stângă. Era să îl mai pierdem o dată…", a declarat mămica pentru The Sun.


Părinții au cerut ca fiul lor să fie transferat la un alt spital unde, în urma testelor efectuate s-a constat că micuțul Keiran avea o fractură craniană și un hematon.


Medicii au spus că poate dura între 6 luni și un an până ce fractura craniană a bebelușului ă se vindece și ă pot exista efecte pe termen lung în urma loviturii suferite.








Comentează știrea

lili
18 martie 2017
incompetenta

in romania cate cazuri ca acesta nu sunt...

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Martie 2017
Stire din Sănătate : Urgența, asaltată de bolnavi
Pagina a fost generata in 1.4252 secunde