Cauza pacienților incurabili din România, promovată chiar în Guinness World Records

141
Cauza pacienților incurabili din România, promovată chiar în Guinness World Records - 5b7dc0c83cccd15e008b45fe750500-1566814815.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 30 august, Hospice Casa Speranței își propune să stabilească un nou record mondial, care să promoveze cauza pacienților incurabili din România, chiar în Guinness World Records. Titlul recordului este "Cel mai mare mozaic de baloane format din oameni", iar încercarea va avea loc la Constanța, în prezența unui reprezentant desemnat de Guinness World Records.


"De 27 de ani, suntem vocea pacienților din România care suferă de boli incurabile. Am făcut tot posibilul ca povestea lor să ajungă la cât mai multă lume, să convingem oamenii să ni se alăture și să ne ajute să le dăruim acestora timp. Vorbim aici de timp de calitate, în care să beneficieze de îngrijirea de care au nevoie, să aibă cât mai puține griji și să se bucure de prezența familiei și persoanelor dragi. Pe 30 august, facem un nou demers, prin care vom încerca să ducem povestea pacienților noștri chiar în Guinness World Records", a declarat Mirela Nemțanu, director executiv "Hospice Casa Speranței".






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9608 secunde