Cauți să achiziționezi un vestiar metalic? Iată care sunt specificațiile de care să ții cont!

248
Cauți să achiziționezi un vestiar metalic? Iată care sunt specificațiile de care să ții cont! - vestiarmetalic-1568298446.jpg
Organizarea spațiului de lucru într-o companie trebuie să fie una din prioritățile oricărui director sau antreprenor. Acest lucru este vital pentru a asigura tot confortul necesar angajaților, dar și pentru eficientizarea activităților din cadrul firmei, depozitului etc.


Prin urmare, dacă ești în căutarea unui vestiar metalic de cea mai bună calitate, îți recomandăm Viamond.ro, distribuitor de mobilier metalic cu experiență dovedită de peste 24 de ani în România! Cu toate acestea, înainte de a comanda un vestiar metalic, va trebui să fii atent la anumite specificații, pentru a alege produsul conform necesităților companiei tale!


În primul rând, trebuie să ții cont că, indiferent de domeniul de activitate, rolul unui vestiar metalic rămâne neschimbat. Prezența acestuia este importantă pentru angajații care trebuie să își schimbe uniforma sau care sunt nevoiți să poarte echipament de protecție la locul de muncă, precum inginerii, doctorii, farmaciștii și laboranții, dar și paznicii, mecanicii sau lucrătorii comerciali. În unele cazuri, utilizarea unui vestiar metalic poate fi chiar una din condițiile impuse de normele legislative!


Care sunt specificațiile pe care trebuie să le întrunească un vestiar metalic, pentru a fi potrivit domeniului tău de activitate?


Să prezinte siguranță și securitate - Un vestiar metalic de cea mai bună calitate, precum cele de la Viamond.ro, trebuie să bifeze următoarele caracteristici:


- structuri de rezistență produse din tablă de oțel profilată, cu grosime de cel puțin 0.6 milimetri;


- nervuri longitudinale, prezente pe uși și pe părțile laterale, care au rol în rigidizarea întregului vestiar metalic;


- perimetru frontal rotunjit, cu rază de 6 mm și balamale interne antiefracție;


- sistem de închidere cu cheie individuală pentru uși sau alte tipuri de închidere pentru vestiarele utilizate de angajați. Acest sistem garantează mai multă siguranță, având mânere antiefracție, mânere cu închidere din două mișcări, închidere în trei puncte, închidere cu cifru mecanic, electronic sau cu monedă;


- gaură pentru lacăt, în special dacă vestiarul metalic este amplasat în exterior, sau într-o zonă expusă accesului;


- rezistență crescută la incendii sau coroziune, prin tratarea cu vopsea acrilică ignifugă.




Să fie de super-calitate - Orice vestiar metalic de bună calitate trebuie să fie prevăzut cu găuri de ventilație în partea superioară și inferioară, alături de fante de aerisire în acoperiș, pentru o mai bună circulație a aerului. Astfel, se evită păstrarea mirosurilor neplăcute sau a umezelii;


- să aibă rafturi reglabile pe înălțime, cu bară pentru umerașe și suport de tip cuier pentru agățat hainele de schimb. Opțional, poate dispune și de suport pentru umbrelă, cu vas de colectare a apei;


- să fie prevăzut cu despărțitor de haine curate/murdare pentru hainele angajaților;


- să includă și polițe pentru încălțăminte;


Să poată fi personalizat cu ușurință - Personalizarea unui vestiar metalic cu uși în diverse culori este o caracteristică foarte utilă. Astfel, angajații pot identifica mai ușor compartimentul personal. Alternativ, poți opta pentru dotarea cu suport de etichetă pe ușă, sau personalizarea cu diverse stick-ere.


Să dispună de dotări și opțiuni suplimentare - este indicat să ții cont și de următoarele detalii:


- În cazul în care poți alege, comandă un vestiar metalic deja montat. Astfel, nu riști să îl asamblezi greșit și nu pierzi timpul cu montarea acestuia.


- asigură-te că dimensiunile vestiarului metalic ales sunt cele necesare, dar și că acesta dispune de o compartimentare inteligentă. Astfel, poți opta pentru un model de vestiar metalic de dimensiuni mai reduse, însă proiectat și compartimentat inteligent.


- alege un model cu soclu sau picioare reglabile, pentru curățarea spațiului de sub vestiar. În plus, vei evita și rugina, coroziunea sau alte deteriorări în timp.


Drept urmare, dacă ești în căutarea celui mai avantajos raport calitate-preț pentru un vestiar metalic, alege oferta www.viamond.ro - magazinul online de birotică, papetărie și mobilier metalic numărul 1 în România!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4812 secunde