Mai multe ştiri online:

Căutați un loc de muncă? Iată ce variante aveți la dispoziție

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate, astăzi, 32.337 locuri de muncă. Dintre acestea, 377 sunt valabile la Constanța.


La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (2.804), agent de securitate (1.990), lăcătuș mecanic (1.730), lucrător comercial (1.569), muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.231), manipulant mărfuri (1.179), confecționer-asamblor articole din textile (1.072), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli, zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (884), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide (715), ambalator manual (694).


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.713 secunde