Cât te costă dacă parchezi neregulamentar și îți este ridicată mașina

1342
Cât te costă dacă parchezi neregulamentar și îți este ridicată mașina - cattecostadacaparchezi-1551041718.jpg

Articole de la același autor

Începând cu jumătatea lunii martie, dacă vă lăsați mașina într-un loc unde parcarea este interzisă, în Constanța sau Mamaia, riscați să nu o mai găsiți deoarece autoritățile locale demarează acțiunea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar.
Deja, lucrătorii de la Confort Urban au început înlocuirea indicatoarelor rutiere în acest sens. 


"Polițiștii rutieri dar și cei locali sunt cei care dispun măsura ridicării autovehiculelor. Vă reamintim câteva situații în care se poate dispune măsura ridicării: pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc.", explică reprezentanții Primăriei Constanța. 


Constănțenii își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local. Tariful pentru ridicarea autovehiculului este de 450 de lei, la care se mai adaugă 120 de lei pentru transportul acestuia și 60 de lei pe zi pentru depozitarea lui. Programul de restituire este non-stop. Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman nr.1. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6536 secunde