Cât plătim pentru căldură, în luna octombrie

772
Cât plătim pentru căldură,  în luna octombrie - pretgigacalorie-1476992049.jpg
Constănțenii se pot bucura liniștiți de căldura timpurie din calorifere. Prețul gigacaloriei pentru populație va fi subvenționat și în luna octombrie, deși sezonul rece începe oficial pe 1 noiembrie. 


Primarul Decebal Făgădău a anunțat deja că prețul gigacaloriei pentru constănțeni va fi 250 de lei în această iarnă și subvenția se aplică și pentru luna octombrie. Astfel, pentru zilele în care RADET furnizează căldură luna aceasta, constănțenii vor avea fac-turile subvenționate, deși, în mod normal, subvenția se aplică de la 1 noiembrie. 


"Așa cum am promis, acesta este prețul pe care îl vor plăti constănțenii și în această iarnă. Astăzi (n.r. - miercuri, 19 octombrie), am finalizat prognoza și calculele bugetare pentru sezonul rece 2016 - 2017. Voi iniția proiectul de hotărâre și voi propune consilierilor locali să aprobe prețul de 250 lei începând chiar cu această lună. Mă bazez pe sprijinul consilierilor PSD și PMP, de la ceilalți aștept seriozitate, maturitate și înțelepciune, nu vorbărie multă și abțineri curajoase la comandă", a declarat primarul Constanței. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2016
Stire din Economie : Premiu pentru Clusterul INOMAR
Pagina a fost generata in 0.4911 secunde