Cât mai durează şantierul de pe bulevardul Aurel Vlaicu?

632

Articole de la același autor

După ce muncitorii reuşiseră să recupereze întârzierile iniţiale, ploile din ultima perioadă le-au îngreunat din nou treabă. Cu toate acestea, se lucrează inclusive în weekend, iar autorităţile sunt optimiste că şantierul se va încheia în curând, în perioada următoare.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a verificat în acest interval evoluţia lucrărilor. Acesta a mers pe teren la fiecare sfârșit de săptămână pentru a vedea stadiul lucrărilor de înlocuire a conductelor de apă de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Împreună cu reprezentanţii conducerii RAJA, primarul Constanței a reușit să impună un alt ritm de lucru tuturor constructorilor, astfel că lucrările au avansat considerabil în ultimele săptămâni. “Ploile abundente din ultima perioadă au îngreunat misiunea constructorilor. Nu s-au putut acoperi și asfalta gropile pentru că nu s-a putut tasa corespunzător stratul suport iar lucrările executate trebuie să fie de cea mai bună calitate. Nu trebuie să uităm că aceste lucrări de modernizare și dezvoltare a infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare sunt în folosul constănțenilor, pentru a fi limitate pierderile de apă şi a creşte presiunea apei”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5823 secunde