Cât de cald va fi la începutul toamnei, când vine frigul și în ce regiuni o să plouă

326
Cât de cald va fi la începutul toamnei, când vine frigul și în ce regiuni o să plouă - vremetoamna-1473664881.jpg

Articole recomandate

Vremea deosebit de caldă pentru data din calendar continuă să ne răsfețe. Cu toate acestea, de la sfârșitul săptămânii viitoare maximele diurne încep să scadă, apropiindu-se de mediile multianuale ale celei de-a doua decade a lunii septembrie.

Chiar dacă temperaturile scad ușor, și duminică, 11 septembrie, vom avea parte o zi deosebit de caldă pentru această perioadă. Meteorologii spun că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade pe litoral și 31...32 de grade în zonele de câmpie și podiș. Dimineața vor fi condiții de ceață în zonele joasă. Descărcări electrice în sud-vest Și luni, 12 septembrie, când elevii încep școala, vremea va fi mai degrabă una de vară autentică decât de toamnă. 


Conform Administrației Naționale de Meteorologie(ANM), cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și pe arii restrânse averse și descărcări electrice în sud-vestul țării, iar după-amiaza și seara și în zonele montane. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24...25 de grade pe litoral și 31...32 de grade în zonele de câmpie și podiș. Dimineața în zonele joase vor fi condiții de ceață. Scad temperaturile de joi Marți, tot vreme caldă, chiar deosebit de caldă, local, în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate îndeosebi după-amiaza și seara în vestul țării și în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã durată și, posibil, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în estul Transilvaniei și 31 de grade în sudul și estul țării. Și miercuri vom avea parte de același regim termic, pentru ca joi și vineri, vremea să se răcorească. Temperaturile diurne vor scădea treptat, apropiindu-se de mediile multianuale ale celei de-a doua decade a lunii septembrie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată după-amiaza și seara, cu precădere la munte, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4734 secunde