€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Casieriile RAJA, închise pe 30 noiembrie și 1 Decembrie

Ştire online publicată Marţi, 27 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții RAJA care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

„Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncționalităților apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, precizează reprezentanții RAJA.

Singurul serviciu care își va modifica programul de lucru în perioada sărbătorilor este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonații interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că toate casieriile RAJA vor fi închise în zilele de vineri, 30 noiembrie, și sâmbătă, 1 Decembrie 2018. Începând de luni, 3 decembrie, casieriile societății își vor relua programul normal de lucru.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8178 secunde