Mai multe ştiri online:

Casieriile RAJA, închise patru zile, săptămâna viitoare

Ştire online publicată Sâmbătă, 11 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Dispeceratul RAJA, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal săptămâna viitoare, de Sfânta Maria.

„Apelurile către numărul de telefon al dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, singurul serviciu care își va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaților interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare le facem cunoscut faptul că, în perioada 15 – 18 august, casieriile RAJA vor fi închise.

Excepție face casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, care va funcționa sâmbătă, 18 august, în intervalul orar 9.00 - 13.00.

Începând de luni, 20 august, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, acestea fiind deschise inclusiv în zilele de sâmbătă, 25 august, și 1 septembrie.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37471 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
vineri, 24 mai Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2239 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7522 secunde