Mai multe ştiri online:

Casieriile RAJA, închise în minivacanța de Crăciun și Revelion

Ştire online publicată Sâmbătă, 22 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, dispeceratul RAJA, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Astfel, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate non-stop. „Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncționalităților apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, singurul care se va modifica este programul casieriilor, care vor fi închise luni, marți și miercuri, 24, 25 și 26 decembrie. Joi și vineri, 27 și 28 decembrie, acestea vor avea program normal, apoi, de sâmbătă, 29 decembrie, și până miercuri, 2 ianuarie, vor fi din nou închise.

De asemenea, sâmbătă, 29 decembrie, casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5 va funcționa între orele 9.00 și 13.00. Începând de joi, 3 ianuarie, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8113 secunde