Casieriile RAJA, închise de Rusalii

133
Casieriile RAJA, închise de Rusalii - casieriileraja-1432918170.jpg

Articole de la același autor

În perioada sărbătorilor de Rusalii, dispeceratul, echipele de intervenție și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.


"Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop. De asemenea, echipele de inter-venție vor acționa astfel încât toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Singurul serviciu care-și va modifica programul de lucru pentru perioada sărbătorilor este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonații interesați să-și achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că, în perioada 30 mai - 1 iunie 2015, casieriile vor fi închise, excepție făcând casieria de pe strada Răscoalei 1907 din Constanța, care va fi deschisă și sâm-bătă, pe 30 mai, între orele 9 și 13. Începând de marți, 2 iunie, toate casieriile își vor relua programul normal de lucru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Mai 2015
Stire din Cultură-Educație : Superstiții de Rusalii
Pagina a fost generata in 0.3224 secunde