Cartierul Tomis Nord, fără apă rece

225
1
Cartierul Tomis Nord, fără apă rece - cartierultomisnord-1407077100.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord vor fi lipsiți de apă rece, mâine, timp de zece ore.

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire și deviere a unui tronson din conducta de alimentare cu apă, din zona Universitate, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, mâine, între orele 8,00 și 18,00. Vor fi afectați consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu de pe tronsonul delimitat cu intersecțiile cu aleea Universității și bulevardul Tomis, precum și abonații de pe străzile Diamantului, Smaraldului, Agatului, Opalului și Perlei.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

Memet
7 august 2014
Se opreste ceva ce nu exista

Mereu aceeasi banda: "ne cerem scuze...intr-un timp cat mai scurt...bla-bla". Dar altul este subiectul acum..... Cum sa se intrerupa apa in rece in Tomis Nord- Lapusneanu-Zodiac...cand aceasta nu mai este furnizata in parametrii utilizabili de peste 2 luni de zile, deci practic nu exista? Imi este rusine ca o utilitate normala nu poate fi folosita in oras Constanta in anul 2014.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.461 secunde