Cartierul Tomis Nord din Constanța rămâne fără apă rece

346
Cartierul Tomis Nord din Constanța rămâne fără apă rece - apa-1446228483.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Badea Cârțan vor fi lipsiți de apă rece marți, timp de cinci ore.


Pentru executarea unor lucrări de extindere a rețelei de apă în municipiul Constanța, în zona Badea Cârțan, respectiv pe aleea Murelor, dar și pentru realizarea unor lucrări de sectorizare - montare vane, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, pe 3 noiembrie, între orele 9 și 14.


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Badea Cârțan - Ștefăniță Vodă - Soveja - Tomis - Badea Cârțan, precum și cei alimentați prin punctele termice numerele 46, 47, 48 și 50.


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3863 secunde