Cartierul Poarta 6, fără curent electric

235
Cartierul Poarta 6, fără curent electric - curentcopy-1541006204.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Poarta 6 nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, joi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din cartierul Poarta 6, de pe strada Mărțișor nr. 8, 13 și 14, blocurile FD26, FD31 și FD30, bulevardul 1 Mai nr. 103 - 113, blocurile FD22, FD23, FD24, FD27, FD278 și FD29, întrerupere totală, precum și cei din zona Pieței Griviței, de pe strada Ștefan Mihăileanu nr. 9.

★ ★ ★

În restul județului, tot între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi totale în localitatea Eforie Sud, pe străzile Carmen Silva, Mugurilor, Filipescu și 9 Mai, întrerupere totală.

Între orele 8.30 și 18.30, se lucrează în orașul Năvodari și vor fi întreruperi totale pe străzile Muzicii, Grădinilor, Nucilor, Parcului, Salciei, Mălinului și Măceșului.

De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în localitatea Movilița, pe străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, Eroilor și Constanței, precum și în localitatea Lanurile, pe străzile Libertății, Mareșal Antonescu, Mihai Viteazu, Grigore Rădulescu, Mircea Clenciu, Viforului și Profesor Hanu, precum și în localitatea Movilița, pe străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, Eroilor și Constanței. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3948 secunde