Cartierul Palazu Mare, fără curent electric

207
Cartierul Palazu Mare, fără curent electric - curent-1576530522.jpg

Articole recomandate

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posture de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 13.30, sunt afectați consumatorii din cartierul Palazu Mare, de pe străzile Spicului și Prelungirea Viilor. În același interval, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, pe strada Constanței, la blocul E, scările A, B și C, blocul F, scările A, B și C, blocul M, scările A, B și C, blocul C1, scările A, B și C, blocul C2, scările A, B și C, blocul C3, scările A, B și C respectiv blocurile G6, Px3, Px4, Px6, Py2, scara B, precum și agenții economici din zonă, Muzeul de Arheologie, Școala nr. 5, Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă, Piața Eminescu, dar și străzile Mihai Eminescu, Doctor Motas, Mărășești, Vasile Alecsandri, Vasile Pârvan, Cetății, Țepeș Vodă și Libertății (parțial).


De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, se oprește curentul în orașul Năvodari, pe străzile D20, D23, D24, D25, D26, Promenadă, și în orașul Hârșova, pe străzile Cășăriei, Vântului, Gropilor, Avram Iancu, Șoseaua Constanței și zona fostului CAP. Tot între orele 9.00 și 17.00, se lucrează în localitatea Târgușor, pe străzile Constanței și Câmpului, precum și în localitățile Săcele, Osmancea, Dunărea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3041 secunde