€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Cartierul Palazu Mare, fără curent electric

Ştire online publicată Luni, 02 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în cartierul Palazu Mare și în cartierul Coiciu nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, luni, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Cazino Mamaia, la agenții economici din perimetru, și în cartierul Palazu Mare, pe străzile Măcinului, Gospodăriei, Salviei, Alexandru Sahia, Institutor Tănăsescu, Gheorghe Doja, Recoltei, întrerupere parțială.


În același interval, sunt anunțate opriri de aproximativ patru ore, pe străzile Răsuri, Fulger, Albinelor, Străjerului, Merișor, Belșugului, Steagului, Baba Novac, între Casa de Cultură și strada Merișor, întrerupere parțială.


În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Castelu, pe strada incinta Liceului Castelu, întrerupere totală, în localitatea Tortomanu, pe străzile 1 Decembrie, Poligonului, Salcâmilor, Lungă, George Coșbuc, Trandafirului, Liliacului, întrerupere parțială, dar și în localitățile Chirnogeni și Poarta Albă, pe străzile Poporului, Vișinului, Progresului, Calea Dobrogei, întreruperi parțiale.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8631 secunde