Cartierul Palas din Constanța, fără curent electric

132

Articole de la același autor

Constănțenii din zona Palas nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 6 și 19, sunt afectați consumatorii de pe străzile Mureșului și Moților, întrerupere parțială, pe tronsonul delimitat de străzile Th. Neculuța și Savu Tinmariu, precum și cei de pe străzile Munții Tatra, Munții Carpați, Munții Dobrogei, Lt. Petre Mănoiu și Th. Neculuța, întrerupere totală. Reprezentanții E-Distribuție fac un apel către posesorii de autoturisme, să nu le parcheze pe străzile menționate și să elibereze strada pentru a nu se îngreuna activitatea utilajelor de ridicare folosite la înlocuirea conductoarelor electrice de pe stâlpi și pentru a evita deteriorarea accidentală a autovehiculelor.


În restul județului, între orele 9 și 18, se oprește parțial curentul în localitatea Crucea, pe străzile Șoseaua Constanței, Zidului, Teiului, Lungă, Turcului, Transformatorului și Poliției, întrerupere parțială. De asemenea, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Sinoe, în zona Baza Sinoe, întrerupere parțială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde