Cartierul Km 5, fără curent electric

310
Cartierul Km 5, fără curent electric - curent-1551119812.jpg

Articole de la același autor

O parte din constănțenii care locuiesc în cartierul Km 5 nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța, anunță întreruperea furnizării energiei electrice, marți, în timpul lucrărilor.
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Liliacului, numerele cuprinse între 11 și 20, tronsonul cuprins între străzile Pandurului și Mugurului, strada Theodor Speranția, parțial, numerele cuprinse între 88 și 143, precum și numerele cuprinse între 1 și 69, străzile Viorelelor și Mugurului nr. 1 -11D și strada Micșunelelor.
De asemenea, între orele 9 și 15, se oprește curentul pe strada Oborului, Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", strada Ion Corvin nr. 2, bulevardul I.C. Brătianu, tronsonul delimitat de străzile Alba Iulia și Pasajului, strada Pasajului, respectiv strada Calistrat Hogaș, întrerupere totală.


XXX
În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Hârșova, pe strada Revoluției, blocul A6, scara B, blocul 36A, scara A, respectiv blocul 36B, scara A, întrerupere parțială, dar și în orașul Năvodari, pe strada 17.
În același interval, se lucrează în localitatea Crucea, pe străzile Constanței, Transformatorului, Teiului, Turcului și Lungă și vor fi întreruperi parțiale, în localitatea Casianu, unde vor fi întreruperi totale, și în localitatea Ciocârlia de Jos, pe străzile Leului, Zorelelor, Livezilor, Mihai Eminescu, Ecaterina Teodoroiu și Dragoș Vodă, întrerupere totală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Februarie 2019
Stire din Social : Rămânem fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.6245 secunde