Cartierul Compozitorilor, fără curent electric

Miercuri, 20 Mai 2020
135
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. În municipiul Constanța, între orele 10.00 și 16.00, sunt afectați consumatorii din cartierul Compozitorilor, de pe străzile Nicolae Kirculescu, Edmond Deda, Haricleea Darcle, Constantin Bobescu, Rapsodiei, Alexandru Bogza.

În restul județului, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi în orașul Cernavodă, de pe străzile Ghioceilor, Mărăști, Mărășești, Crinului, Ioachim Ionașcu, Independenței, Maxim Gorki, Gheorghe Doja, Viorelelor și Prelungirea Seimeni.

Între orele 9.00 și 15.00, se va lucra în stațiunea Neptun și nu vor avea curent electric vilele RAPPS-RA, la Vila Garofița, Vila Crominvent, Vilele 1 – 8, Club Bazin, restaurantul Ambasador și bufetul Delfinul. Iar, între orele 9.00 și 17.00, se va opri curentul în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Sfântul Valentin, Arțarului, Gării, Oborului și Salciei, în localitatea Faclia, pe străzile DN22C, Școlii și Pescărușilor, precum și în localitatea Seimenii Mari, pe străzile Principală, Stan Greavu, Dorului și Fundătura Dunării. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2545 secunde