Cartierul Coiciu, fără curent electric

166
Cartierul Coiciu, fără curent electric - curent-1567536476.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Coiciu și zona Trocadero nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 7.30 și 15.30, sunt afectați consumatorii de pe strada Frunzelor, numerele cuprinse între 1 și 22, strada Pictor Nicolae Grigorescu, numerele cuprinse între 80 și 100A, strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, strada Semănătorului, strada Fundătura Semănătorului și strada Câmpului. 


De asemenea, între orele 8.00 și 14.00, sunt anunțate întreruperi pe străzile Crișului, Sasu Gheorghe, Sasu Vasile, Sasu Dumitru, Trotuș, Oltului, Bistrița, Bahlui, Telița, Măgurani, Alceu și Almaș. 


XXX 
În restul județului, între orele 8.00 și 16.00, se lucrează în comuna 23 August, pe străzile Mihai Beniuc, Vasile Aaron, Camil Baltazar și strada  George Bacovia și vor fi întreruperi parțiale, iar între orele 9.00 și 17.00, se va opri curentul în orașul Năvodari, pe strada Rândunelelor și aleea Pescărușului, precum și în localitatea Târgușor, pe străzile Constanței, Fermei și Câmpului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3926 secunde