Cartierele Tomis Nord și Compozitorilor, fără curent electric

217
Cartierele Tomis Nord și Compozitorilor, fără curent electric - curent-1525710672.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierele Tomis Nord și Compozitorilor nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.00 și 16.00, sunt afectați consumatorii din cartierul Tomis Nord, de pe aleea Murelor nr. 4, blocurile P1, scările A, B, C, D, E, F, strada Dobrilă Eugeniu nr. 12, blocul S4, scările A, B, precum și cei din cartierul Compozitorilor, blocul Eduard Caudella 70A, strada Gheorghe Dima nr. 2, bloc Disan Expert, întrerupere totală.


★ ★ ★


În restul județului, între orele 8.00 și 18.00, sunt anunțate întreruperi în localitatea Cumpăna, pe străzile Lebedelor, parțial, Strajei, Brândușei, Florilor și Miorița, întrerupere totală. Între orele 8 și 16, se oprește curentul în localitatea Eforie, la Hotel Maria, Hotel Excelsior, Gloria, Ancora, Capitol și stația de pompe RAJA, întrerupere totală.


De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, se lucrează în localitatea Corbu, pe străzile Principală, Poștei, Luceafărului, Vasile Sassu, Pescărușului, Zorilor și Morii, întrerupere parțială, în localitatea Tortoman, pe străzile 1 Decembrie, parțial, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Ghioceilor, primăverii, Carol 1, Socului și Salciilor, întrerupere totală, și în localitatea Poarta Albă, pe Calea București, parțial, respectiv pe străzile Progresului și Vișinilor, întrerupere totală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5211 secunde