Mai multe ştiri online:

Cartierele Km 4 - 5 și Palazu Mare, fără curent electric

Ştire online publicată Joi, 09 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în cartierele Km 4 - 5 și Palazu Mare nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Km 4 – 5, de pe străzile Hatman Arbore, Comarnic (întrerupere parțială), Victoria Valea Albă, Tractorului, Popa Farcaș, Meșterul Manole (întrerupere parțială) și Prelungirea Meșterul Manole (întrerupere totală). De asemenea, între orele 8,30 și 17,30, vor fi întreruperi parțiale în zona Tomis Nord, pe bulevardul Tomis nr. 317 - 325, blocurile TAV5, TAV6, TAV7, TAV8, TAV9, și stația peco din zonă. Tot în Constanța, între orele 9 și 17, se oprește curentul, parțial, în cartierul Palazu Mare, pe străzile Henry Coandă, Ionel Teodoreanu, Jean Bart, Iuliu Maniu, Tache Ionescu și Barbu Catargi, inclusiv la Pompele RAJA, iar, între orele 9 și 16, pe Șoseaua Mangaliei nr. 76.


În restul județului, între orele 9.00 și 17.00, vor fi întreruperi și în localitățile Crucea, Lumina, Dulgheru, Mereni și Topraisar.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7218 secunde