Cartier de vile în stil american în Constanța

610

Articole recomandate

Experiența de locuire modernă evidențiată de liniște, intimitate și apropiere de natură se poate împlini în cadrul proiectului exclusivist BOREAL PLUS din nordul Constanței, zona Palazul Mare. 

Vilele spațioase cu design elegant, materiale de cea mai bună calitate și finisaje impecabile, sunt dezvoltate pe o suprafață generoasă de teren, suprafața de spațiu verde din ansamblu fiind semnificativ mai mare în raport cu fondul construit. Cartierul este conectat la trei străzi în părțile laterale, ceea ce asigură accesibilitatea și fluidizarea traficului auto. Proiectul satisface așteptările celor care caută o locuință într-o zonă liniștită și care este în același timp integrată în ritmul vieții urbane. Comunitatea va avea în cartier o grădiniță și un hypermarket Kaufland, iar conexiunea foarte bună de transport va permite locuitorilor să ajungă rapid în centrul orașului și la diverse destinații, precum centre de business, educaționale, medicale sau comerciale.

Stilul și poziționarea ansamblului de vile evocă imaginea cartierelor americane de locuințe din suburbii. Cunoscute pentru stilul arhitectural unitar, cu același regim de înălțime și gândite pentru un confort sporit de locuire, aceste cartiere au devenit un reper pentru cei interesați să locuiască la casă, într-o zonă modern amenajată. Cartierul de vile în stil american formează un tot unitar care conferă o armonie vizuală și favorizează un mod de viață relaxat, unde copii se joacă în iarbă, părinții găzduiesc o seară de relaxare în compania prietenilor, cu grătar și voie bună, iar cățelul familiei poate alerga în voie. 

Vilă cu etaj pentru întreaga familie

BOREAL PLUS este dezvoltat în vecinătatea deja cunoscutului complex rezidențial cu case Boreal, finalizat de către Impact Developer & Contractor în anul 2010. Aici locuiesc 150 de familii, iar încă 18 familii se vor putea muta în noul cartier, începând cu toamna acestui an.

Două tipuri de vile sunt în construcție în acest moment, cu suprafețe construite de 167 și respectiv 171 de metri pătrați (mp), cu finisaje de lux, la care se adaugă parcelele de teren unde se poate amenaja o grădină sau un spațiu de relaxare pentru întreaga familie.

Varianta individuală, vila SELENE cu etaj are o suprafață construită totală de 171 mp. Locuința cu 4 camere are o zonă generoasă pentru living & dining, la parter, unde va avea amenajată și o terasă. Acest tip de vilă vine la pachet cu o suprafață de teren între 315 mp și 466 mp.

Varianta cuplată este un tip de vilă cunoscut sub denumirea “casă la calcan”. Acest tip de vilă are 4 camere dispuse pe două niveluri, cu o suprafață construită totală de 167 mp și un teren între 325 mp și 458 mp. Vila are 3 dormitoare, 3 băi și o zonă spațioasă de living și luat masa, la parter. Are 2 terase la parter și 2 balcoane la etajul 1. Atât dormitoarele, cât și zonele pentru relaxare sunt spațioase și integrate armonios într-un concept de locuință atractivă pentru întreaga familie.

La interior, toate vilele din BOREAL PLUS sunt finisate cu marmură în băi și bucătării, granit în balcoane și pe terase și tâmplărie din profile PVC armate. Confortul din locuință va fi asigurat de încălzirea în pardoseală și parchetul din stejar. La exterior, designul vilelor va fi scos în evidență prin tencuiala cu aspect de travertin de culoare bej, la parter, care contrastează cu tencuiala structurată normală de la etaj. Pentru acoperiș a fost aleasă culoarea gri antracit. Aceste detalii la nivel de design se apropie de stilul modern al caselor americane, unde finisajele sunt discrete iar paletele de culori folosite sunt monocrome. În funcție de varianta aleasă, prețurile sunt în jur de 290,000 Euro (TVA inclus). Primele vile vor fi finalizate luna viitoare, urmând ca până la sfârșitul anului să fie livrate toate cele 18 vile.



În continuarea complexului de vile, Impact Developer & Contractor va demara în toamna acestui an lucrările la primele 3 blocuri de apartamente din cele 9 câte va avea întreg ansamblul, blocuri care urmează să fie finalizate în primul semestru al anului 2022. Spațiile verzi din interiorul proiectului vor acoperi aproximativ 12.000 de mp, iar în zonă ar urma să fie accesibile spații comerciale inclusiv un hypermarket Kaufland, parc cu locuri de joacă pentru copii, teren de sport și locuri de parcare private. În acest moment primele 30 de apartamente contractate beneficiază de un preț de lansare promoțional, de la 58.472 Euro + TVA. Detalii găsești pe site-ul ansamblului rezidențial Boreal Plus.

Tendința de depărtare de centrul urban

Interesul pentru case spațioase în zone ferite de aglomerația urbană a crescut la nivel internațional pe fondul crizei medicale generate de coronavirus. Părinții și copiii s-au adaptat la o nouă realitate în care activitățile lor profesionale și educaționale s-au mutat online, astfel încât calitatea locuinței a devenit și mai importantă.

Circa 39% dintre locuitorii care trăiesc în orașele americane au spus că din cauza crizei COVID-19 au luat în calcul să se mute în zone cu populație mai puțin densă, conform unui sondaj realizat în aprilie de către Harris. În Europa, circa 38% dintre francezii care vor să-și cumpere o locuință spun că vor o proprietate cu grădină și mai mult spațiu pentru a-și desfășura activitatea profesională de acasă, se arată într-o cercetare realizată de SeLoger.

Interesul pentru proprietăți în zonele suburbane va rămâne ridicat și după depășirea actualei crize medicale, susțin specialiștii din sectorul imobiliar.

Mutarea la casă, într-o zonă liniștită și cu un cadru natural atrăgător, reprezintă o experiență de locuire tot mai atractivă pentru tinerele familii care așteaptă primul copil sau pentru familiile cu mai mulți membri care au nevoie de mai mult spațiu și confort.

Pentru mai multe informații privind noul ansamblu rezidențial Boreal Plus, puteți accesa site-ul proiectului www.boreal-plus.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8643 secunde