Cartier al Constanței, în beznă de o săptămână

214
Cartier al Constanței, în beznă de o săptămână - cartieralconstanteiinbezna-1403538643.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din cartierul Inel 2 se tem, de aproximativ o săptămână, să mai iasă din casă după lăsarea întunericului. Motivul: întreg cartierul este cufundat în beznă, căci iluminatul public nu funcționează! 


"Soția mea lucrează schimbul doi și se întoarce de la serviciu în jurul orei 23,00. Imaginați-vă cum este să vii de la serviciu, pe străzi cufundate în întuneric, în condițiile în care trotuarele sunt pline de gropi, din cauza lucrărilor care se efectuează în tot orașul, iar infractorii abia așteaptă întunericul?! De marți noapte, de mai bine de șapte zile adică, suntem în beznă. Este o bătaie de joc, chiar nu se putea ocupa nimeni de remedierea defecțiunii?!", a semnalat Constantin Cristea, unul dintre constănțenii indignați. 


I-am contactat pe angajații firmei Flash Lighting, cea care are în administrare iluminatul public din zona respectivă, pentru a afla de ce nu a fost remediată defecțiunea timp de mai bine de o săptămână. "Știm despre această problemă, o vom remedia în cursul zilei de astăzi (n.r. ieri, 23 iunie) sau cel târziu la noapte. Au fost niște lucrări și echipele nu au reușit să ajungă în zonă, dar vom interveni în cel mai scurt timp posibil", au dat asigurări angajații firmei responsabile. 


În atenția constănțenilor: în momentul în care constată defecțiuni ale iluminatului public, se pot adresa Primăriei Constanța - 0241/550.055, sau firmelor care administrează iluminatul public: Flash Lighting, telefon 0241/540.000 sau Luxten, telefon 0241/554.646.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Fețele Constanței secolului XXI
Pagina a fost generata in 1.2739 secunde