Carrefour lansează colecția TeX vară 2015

133
Carrefour lansează colecția TeX vară 2015 - copertacatalogspecialtexvara2015-1431685801.jpg

Articole recomandate

Carrefour România lansează noua colecție de vară TeX, brand distribuit exclusiv în rețeaua sa de hipermarketuri, ce propune piese vestimentare la modă pentru întreaga familie, la prețuri avantajoase.

Colecția TeX vară 2015 prezintă haine și accesorii pentru orice moment al zilei, conturând un stil clasic urban în nuanțe de albastru, fuchsia și roșu. Materialele de calitate, precum bumbacul sau inul complementează modelele fluide, ideale pentru un sezon estival la birou sau în concediu comod și răcoros.

Și pentru că denimul va fi mereu la modă, noua colecție oferă o varietate de modele de fuste, pantaloni lungi sau scurți și salopete pentru un stil mereu la modă. Pentru un plus de inspirație, cei interesați sunt invitați în magazine la prezentarea colecței de vară TeX 2015.

Colecția TeX include mai multe linii:

TeX Basic - ținute de zi, comode, ce cuprind pantaloni, tricouri, cămăși, jachete

TeX Casual - o categorie dedicată persoanelor care caută confortul, în ținute comode

TeX Sport – articole vestimentare sport, confecționate din materiale de calitate superioară: țesături anti-perspirante și rezistente la uzură

TeX Lenjerie - gama de lenjerie care se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor, ce include modele atractive, realizate din materiale de o calitate superioară

TeX Nightwear (pijamale) - îmbrăcăminte pentru noapte, din materiale textile plăcute și confortabile

TeX Baby - colecția TeX pentru copii și nou-născuți

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7599 secunde