Carmen Iohannis, audiată în secret la Parchetul General

165
Carmen Iohannis, audiată în secret la Parchetul General - carmeniohannisaudiatadeprocurori-1550226434.jpg

Articole recomandate

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost audiată în dosarul caselor, la ICCJ, în data de 6 februarie 2019, informează România TV.


Carmen Iohannis a fost chemată la Parchetul General ca urmare a plângerii penale formulate de Lumea Justiției împotriva soților Iohannis și a notarului Radu Gabriel Bucșa din Sibiu, în legătură cu modul in care cuplul prezidențial a intrat, din 1999, în posesia a doua imobile din centrul Sibiului, situate în strada Nicolae Balcescu nr. 29 și în strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Soția șefului statului a fost inițial chemată la audieri în 15 noiembrie, însă a motivat că nu poate veni pentru că la data la care a fost citată va fi plecată alături de soțul său "în vizită de stat" în Marea Britanie.

Ulterior, Carmen Iohanis a fost citată pentru data de 10 decembrie. Atunci și-a motivat absența cu adeverință medicală. Avocatul Primei Doamne a depus la Parchet documente care arată că soția președintelui României nu se poate prezenta la audieri din cauze medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.387 secunde