Carele alegorice defilează și vara aceasta, la Mamaia

180
2
Carele alegorice defilează și vara aceasta, la Mamaia - carealegorice-1432826885.jpg

Articole de la același autor

Patronii cluburilor din stațiunea Mamaia au decis că parada carelor alegorice va continua și anul acesta. Anunțul a fost făcut de președintele Asociației Litoral Delta Dunării, Corina Martin, care a participat la întâlnirea de astăzi a proprietarilor de cluburi.

"Cluburile au fost de acord ca parada carelor alegorice să continue. Era foarte important să știm cum vor proprietarii de cluburi să se deruleze evenimentele de promovare a stațiunii Mamaia în acest an. Cluburile sunt brandul turistic, Mamaia fiind deja considerată stațiunea distracției.

Potrivit programului stabilit, prima paradă va avea loc pe 3 iulie, după care aceasta se va desfășura în fiecare seară de vineri, timp de nouă săptămâni, până la finele sezonului estival.

Comentează știrea

Stela
28 mai 2015
Visează! Țintește! Planifică! Acționează

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: : [email protected]

Anonim
28 mai 2015
Prosti

Adica Mazare a decis...asa ceva nu e normal ,,ce statiune din tara mai fac chestia asta,,,numai panarame ..si mult circ asta ne place,,o prostie de idee ...ce litoral au alte tari ??si ce e la noi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4933 secunde