Care sunt ofertele de cazare în campania "Litoralul pentru toți"

327
2
Care sunt ofertele  de cazare în campania

Articole de la același autor

În perioada 1 septembrie - 1 octombrie, Asociația Națională a Agențiilor de Turism va pune la dispoziția turiștilor bilete în stațiunile de pe litoral, prin intermediul campaniei "Litoralul pentru toți". Biletele de vacanță pot fi achiziționate numai cu plata integrală, prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT. Orice modificare a rezervării anulează reducerea. Această campanie este destinată turiștilor care vor să își petreacă vacanța la mare în extra-sezon.

Astfel, în stațiunile Mamaia și Eforie, varianta standard/persoană se încadrează între 205 lei, 6 nopți de persoană fără mic dejun la un hotel de o stea, și 605 lei de persoană, 6 nopți, la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus.

Varianta All inclusive/persoană poate costa între 765 de lei, pentru 5 nopți, și 985 de lei - 6 nopți, la hotel de 5 stele.

În sudul litoralului, ofertele se încadrează între 159 de lei pentru 6 nopți la un hotel de o stea, de persoană, și 469 de lei, tot pentru 6 nopți, la un hotel de 5 stele. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Daniela
12 august 2015
Cautam colaboratori

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. infor****** trimiteti textul ,,info" la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate.In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde