Care este stadiul lucrărilor la Centrul de plasament "Delfinul"

127
Care este stadiul lucrărilor la Centrul de plasament

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Petre Dinică, au verificat, astăzi, stadiul lucrărilor începute în cadrul proiectului "Închiderea Centrului de Plasament Delfinul". 


Astfel, s-a efectuat o vizită în teren, pe șantierul din localitatea Murfatlar, acolo unde se află în construcție două case de tip familial în care se vor muta copii și adolescenți instituționalizați, în prezent, la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea.
Președintele Consiliului Județean Constanața, Marius Horia Țuțuianu a avut o discuție cu reprezentanții firmei constructoare cărora le-a atras atenția asupra faptului că trebuie să respecte termenul de finalizare a lucrărilor stabilit la finele anului în curs. "Împreună cu directorul general al DGASPC Constanța, Petre Dinică, am vrut să analizăm stadiul în care se află cele două case de tip familial. Lucrările sunt în curs astfel încât la finele anului copiii să se mute. Am atenționat constructorul că termenul fixat pentru finalizarea lucrărilor trebuie respectat, iar aceasta nu va fi singura mea vizită aici. Voi monitoriza îndeaproape modul în care acestea se derulează", a declarat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.


Valoarea totală a acestui proiect este de aproximativ 4,6 milioane de lei, din care peste 90 de mii de lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5816 secunde