Cârciumarii de pe litoral, sancționați la sânge de inspectorii sanitar-veterinari

527
1

Articole de la același autor

Comandamentul Litoral și-a încheiat oficial activitatea pe anul acesta. "Palmaresul" cuprinde mii de unități verificate și sute de amenzi date. Inspectorii sanitar-veterinari au luat la rând stațiunile și cârciumile, iar probleme au fost cu nemiluita.

În total, au fost controlate 1.039 de restaurante, 46 de pizzerii, 241 de unități tip fast-food, 88 de braserii, 167 de unități tip bufet, 119 baruri, trei cafe baruri, 12 snack baruri, 4 unități tip bistro, două unități catering, 27 de cantine din tabere școlare, nouă pensiuni, 346 de magazine alimentare, 35 de cofetării-patiserii, 102 laboratoare cofetărie patiserie, 28 de rulote, 13 unități comercializare produse congelate, 13 tonete, șapte depozite alimentare, patru supermarketuri, patru autoutilitare și o carmangerie.

"În urma controalelor, s-au constatat neconformități cu privire la manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare, comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar, nerespectarea condițiilor de igienă în spațiile de producție, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, depozitarea în condiții necorespunzătoare a acestora, nedemonstrarea trasabilității produselor alimentare, folosirea în unitățile alimentare a ambalajelor, ustensilelor, recipientelor și utilajelor în stare insalubră, valorificarea produselor alimentare cu termen de valabilitate expirat. Pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, au fost aplicate 319 sancțiuni contravenționale, în valoare de 716.920 lei", a explicat președintele Autorității Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, dr. Geronimo Brănescu.

Comentează știrea

Antonio
13 septembrie 2017
Carciumi pe litoral

D-na Andreia Perhaita daca sunteti,adevarat ,Jurnalista intrebati si va interesati daca cei de la DSV sunt noi angajati de anul acesta,ca daca au angajare de sub un an maxim doi trebuesc stimulati, dar daca vine din echipa veche care de 27 de ani iau invatat si ocrotit cum sa fure si sa vanda cacat la consumatori ei trebuesc bagati la excutare ca au contribuit la Nenorocirile care le vedeti acuma la 28 de ani si auziti de la un bun conoscator care a facut observatie acum 15-16 ani la DSV,OPC si DSP si mau sicanat si mau facut de comanda si firma Gepeto a contribuit cel mai mult,prin eclusivitatea lor ca aveau monopol si ei erau trecuti cu vederea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5589 secunde