Caravana SEV pune organizațiile în mișcare

90

Articole de la același autor

Caravana Serviciul European de Voluntariat ajunge, astăzi, la Constanța, organizațiile interesante având astfel oportunitatea de a se implica în diferite proiecte de voluntariat. Caravana SEV face parte din proiectului "gONG: Voluntariatul intră în scenă!", un proiect finanțat de Comisia Europeană prin Programul TiA - Structuri de Suport SEV, derulat de Pro Vobis în parteneriat cu Asociația A.R.T. - Fusion, Asociația Creativ, Asociația Team for Youth și Centrul de Voluntariat Cluj Napoca și urmărește informarea la scară largă privind oportunitățile oferite de Serviciul European de Voluntariat (SEV) către organizații și tineri și creșterea calității proiectelor SEV. 

În perioada 15 septembrie - 25 octombrie, Caravana SEV pune în mișcare 390 de organizații interesate să devină active în cadrul programului SEV, aducându-le împreună pentru informare, inspirație și schimb de experiență. Caravana SEV trece prin 26 de localități din tot atâtea județe din țară și cuprinde evenimente organizate de partenerii locale, la care vor fi invitate câte 15 organizații interesate de SEV din fiecare locație. Participanții vor avea oportunitatea să interacționeze cu persoane resursă - voluntari români și străini, organizații gazdă și de trimitere, formatorii TiA - de la care pot afla informații clare despre implementarea proiectelor SEV. 

În Constanța, evenimentul este organizat de Centrul Regional de Resurse pentru Organizații Neguvernamentale Centras Constanța și va avea loc astăzi, între orele 10,00 și 14,00, la sediul organizației Sigma Development, de pe bd-ul Mamaia nr. 237, ap. 11 (lângă Delfinariu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Diplome pentru voluntarii din Medgidia
Pagina a fost generata in 3.5404 secunde