Caravana "La coafor cu psihologul" a ajuns în Mircea Vodă și Ostrov

232
Caravana

Articole de la același autor

Campania "La coafor cu psihologul", desfășurată de Asociația Șoapta Florilor a ajuns, la începutul acestei săptămâni, în județul Constanța. Mai precis, în comunele Mircea Vodă, pe 4 noiembrie, și în Ostrov, pe 5 noiembrie, localități unde peste 200 de femei s-au bucurat de sosirea stiliștilor. 


"Au fost bucuroase că am venit să le schimbăm înfățișarea, dar și-au șters lacrimile pe furiș când am discutat despre violența domestică, despre efectele pe care abuzul le are și asupra copiilor, despre curajul de a lua decizii în momentele în care ajungi la concluzia că viața ta și a copiilor este în pericol, când vezi că nimic nu se va schimba și lucrurile merg pe o pantă descendentă", au arătat organizatorii caravanei. 


La campanie au participat mai mulți hair-stiliști din Constanța și din țară, cât și reprezentanții a unor firme de cosmetică. 
Localitățile din județul Constanța au fost ultima "poposire" din acest an, în cadrul campaniei. În continuare, reprezentanții Asociației Șoapta Florilor urmează să își concentreze eforturile în obținerea de sponsorizări pentru a realiza un centru transfrontalier pentru femeile abuzate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Economie : Caravana Enterprise Europe Network
Pagina a fost generata in 0.3701 secunde