Capcane pentru constănțeni. Ieși din scară și dispari

1328
1

Articole de la același autor

De mai bine de o lună de zile, o groapă a fost lăsată neastupată și neasigurată chiar în dreptul unei scări de bloc

În Constanța se desfășoară, de câteva luni, ample lucrări de mo-dernizare a rețelelor de telecomu-nicații. Furnizorii de utilități îngroapă cablurile, fac cămine, șanțuri. Măsura este binevenită, dar atâta timp cât se face cu responsabilitate, cât se lucrează cu cap, cu grijă și respect față de cetățenii din zonă. Muncitorii din Constanța par însă să nu aibă niciuna dintre toate acestea. De câteva luni de zile o groapă betonată a fost lăsată neasigurată și neastupată chiar în fața unui bloc cu sute de apartamente. Zilnic, câteva sute de persoane trec pe lângă ea, o ocolesc, o mai "ad-miră", o mai "măsoară", cu speranța că într-o zi o vor vedea astupată.

"Au venit, au săpat, au lucrat în ritmul lor deja vestit, după care au scos niște tuburi și au lăsat-o așa. De mai bine de o lună de zile nu a mai venit nimeni să vadă ce e cu ea. Nici să pună un capac, nici să lucreze la ea. Este un pericol pentru noi toți din zonă. Așa ceva nu se lasă în fața unui imobil. Poate să cadă un copil acolo, mai ales că acum se întunecă devreme și nici nu este o zonă prea luminată", ne-a povestit Carol Blaga, președintele Asociației de Proprietari nr. 558.

"Aducem piatră și o astupăm noi!"

Acesta a întrebat în stânga și în dreapta și a aflat că este vorba despre o firmă de cablu care realizează lucrările respective. "Am fost la ei, să vorbesc cu cineva, să le spun că au uitat să astupe o groapă și să facă ceva cu ea, dar nu au avut timp să stea de vorba cu mine. Am depus o sesizare și mi-au spus să aștept să-mi dea un răspuns. Eu aștept, dar între timp groapa aceea este un pericol public", ne-a mai spus bărbatul.

Potrivit acestuia, toți oamenii din bloc sunt revoltați și amenință că vor aduce piatră și vor astupa ei groapa dacă nu se va lua nicio măsură. "Noi nu putem să mai stăm cu pericolul la nas. Vom face ceva și o vom astupa. Să vedem atunci ce vor mai zice. Să vedem dacă atunci ne vor băga în seamă, că până acum nu le-a păsat de noi", a declarat Carol Blaga.

Și nu am avea atitudinea drobului de sare dacă un locatar nu ar fi pățit-o deja. "Măcar dacă ar fi asi-gurat-o mai bine, să fie împrej-muită, cu un gard, ceva. A căzut cineva cu mașina în ea, de curând. Era noapte și nu a văzut-o. Nici nu vreau să mă gândesc ce a pățit mașina pe dedesubt. Omul s-a chinuit, și-a scos mașina și a plecat mai departe, dar el ar trebui să se îndrepte împotriva celor care au lăsat-o așa", a completat președintele de asociație.

Recent, primarul interimar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a declarat că este ne-mulțumit de modul cum lucrează furnizorii de utilități și că va discuta cu reprezentanții lor pentru a-i mobiliza și a-i pune să refacă lucrările acolo unde este cazul.

Comentează știrea

Carmen
29 noiembrie 2015
oferta de lucru

Numai aici este cea mai buna oferta de lucru! Oferta noastra este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5664 secunde